Ceea ce am abordat este cu siguranta cea mai puternica si eficienta forma de remodelare corporala, care mareste rezistenta si forta  corporala dar totodata antreneaza si motiveaza vointa pentru obtinerea rezultatului propus.

 

 

 

   Aerobikul, in momentul de fata, pare a fi varianta cea mai abordata de catre cei interesati sa mai slabeasca cateva kg.

 

  Pe langa evidenta eficacitate dovedita mai intervine si forma divertenta, adica cea bazata pe linie muzicala antrenanta, motivanta, sau chiar in variantele pur commerciale in voga.

 

Intr-o lume a aerobikului in care se mizeaza pe clasicele sesiuni de Step Aerobik, Dance Aerobik, Tae Bo, Bikini Line, Butt and ABS...etc noi am ales sa riscam lansand concepte care sunt clar mai incomode dar la fel de clar mai eficiente.

 

Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului. Este accesibila persoanelor de toate varstele, indiferent de sex, de locatie: acasa sau la sala, individual sau in grup.

 

 

 

"Aerobic" inseamna literal "cu oxigen"si are o mare importanta in educatia spirituala si emotionala a copiilor si tinerilor, dezvoltand o spontaneitate si naturalete a miscarilor. Avand tangenta cu muzica si dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic si largirea orizontului spiritual.

 

  Noi la Total D.s. Studios am pus un accent deosebit pe aceasta sectiune, dealtfel fiind si specialitatea instructorului nostru Adriano.

 

  De aceea suntem deplin satisfacuti si mandri sa putem vorbi de conceptele proprii ...Professionale.

  Astfel la Total D.s. Studios aveti privilegiul de a testa urmatoarele concepte de Aerobik Professional:

- Aerobik T-Style Professional axat pe doua sesiuni, una de cardio Extreme Cardio, si una de remodelare completa Total Body Powered

- TotalX30 Professional in cele doua variante, Sequential si Confuzional

- C.Z.A. Professional, remodelare zonala prin abordarea de exercitii specifice zonale efectuate sub forme diferite penrtu o eficienta maxima

- Shock Circuits, un antrenament functional complet bazat tot pe pricipiul confuzia muschilor impodobit constant cu combinatii fantastice.

- Yogalatess, forma “cameleon” a antrenamentelor de refacere sau relaxare, dar care poate neasteptat se poate face in regim izometric la o

  intensitate extrema, sau se poate face sub forma de Stress Out, concentrandu-se pe o intretinere asociata cu relaxare si reancarcare energetica.

  Conceptele noastre mereu la dispozitia Dv, pentru ca si proiectele alese sa va ajute sa depasiti limitele.

 

          We Challange U All!

 

 

Get Social Contact

 

Designed by Eduardmix

StradCuza Voda ,Nr.147 Sector 4 Bucuresti Zona Tineretului

 

+40 763 749 629  Personal Trianer-Coregraf-Visteanu  Adrian

totaldancestyleschool@gmail.com