Baletul este un gen de dans artistic figurativ, spectacol teatral executat de una sau mai multe persoane. Un corp, un ansamblu de balet compus din balerini și balerine, execută dansuri și mișcări mimice, după o compoziție muzicală.

Total D.S. Studios

 

Reprezinta cea mai buna optiune pentru educatia prin dans, petrecerea utila a timpului liber prin miscare si divertisment dar si cea mai buna alegere pentru cursuri intensive de balet clasic, dans de caracter si dans  modern

Abordarea de la temelie a principiilor de baza ale specialitatilor insistand in special pe ceea ce va ajuta la dezvoltarea posturii, a elasticitatii si expresivitatii elevului.

 

Expresia suprema a dansului, numita si balet clasic, pune bazele oricarui tip de exprimare prin dans. dezvoltand abilitatile, motricitatea, flexibilitatea si coordonarea celor mici si nu numai.

Ballet Clasic copii, de la 5 ani

 

Program:  Sambata ora 12.00 - 13.00

                 Vineri      ora 18.00 - 19.00

Pret:          Abonament 8 sedinte 180ron

                  Sedinta privata  40 Ron

 

                  Sedinta unica    25 Ron

 

 

Deasemenea pentru o mai mare incredere in sine, elevilor li se da posibilitatea interpretarii de roluri dansante care ii vor ajuta sa isi dezvolte initiativa si exprimarea libera.

Prof. coordonator si coregraf   VISTEANU   ADRIAN

Get Social

Designed by Eduardmix

Contact

StradCuza Voda ,Nr.147 Sector 4 Bucuresti Zona Tineretului

 

+40 763 749 629  Personal Trianer-Coregraf-Visteanu  Adrian

totaldancestyleschool@gmail.com