CERERE OFERTA CORPORATE

OFERTA CORPORATE

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Total Ds Studios- Este noul concept, o oaza artistico -sportiva creat pentru a stimula si imbunatati cultura pentru miscare si sanatate.

 

 

Inovatorul unui concept original: Fitness T-Style Professional si a altor 3 tipuri de Aerobik:  Aerobik TotalX30 professional, Critical Zone si Action Aerobik, a pus in practica toata experienta din domeniu acumulata in cei 20 ani petrecuti in aceste domenii in Romania si Italia.

 

 

Este demonstrat ca un stil de viata sanatos si echilibrat aduce un maxim de eficienta in viata oricui. De aceea marile companii investesc in angajati pentru a maximiza baneficiile companiei prin prisma tuturor factorilor importanti care vor ajuta la o productivitate de varf, in conditiile unei atmosfere destinse cu angajati motivati, activi si binedispusi.

 

 

Strada Cuza Voda Numarul 147

Sector 4 Bucuresti

Companiei ii pasa de proprii angajati iar noi facem totul pentru ai mentine in forma, sanatosi si cu o stare de bine exceptionala.

 

 Respectiv:

- O mai bună gestionare a stresului

- Implementarea motivarii  in cadrul activitatii corporatiste

- Dureri de spate si leziuni reduse

- Scăderea bolilor de inima

- O mai bună imagine corporativă

- Beneficii oferite la recrutari de noi angajati

- Productivitatea crește, costurile de asistenta medicala scad

 

 

 

 

 

Dorim sa oferim deopotriva pachete mama – copil pentru acele persoane, mame, carora timpul nu le da posibilitatea de a se ocupa indeajuns si de ele.

Tipurile de abonament pot fi variate si garantat pot multumi toate tipurile de cerinte: full time, part time, family pack, etc.

 

 

 

 

 

Cu siguranta nu suntem in topul salilor din Bucuresti dar fara dubii putem spune ca suntem printre putinele locuri care ofera extra servicii incluse in abonament, iar preturile noastre au ca  tinta atragerea tuturor celor pentru care banii sunt cheltuiti cu mare atentie chiar daca este vorba de sanatate.

Contact Get Social

Designed by EduardmixProduction

StradCuza Voda ,Nr.147 Sector 4 Bucuresti Zona Tineretului

 

+40 763 749 629  Personal Trianer-Coregraf-Visteanu  Adrian

totaldancestyleschool@gmail.com