SCOALA DE CIRC BUDURUSI

  De la   dans modern si acrobatic, contorsionism,  numere speciale, spectacol, circ, acrobatie la sol si echilibristica,  hola hop, invartirea cercului pe corp, jonglerie, numere aeriene, esarfa etc

  Circul reprezinta Arta ce va dainui indiferent de varsta pe care o avem.

 

 

 

  Profesionalism calitate artistica si o experienta remarcabila, cu o cariera in circ de peste 40 ani        Maestru acrobat Flori Budurusi absolventa a IEFS.

  A facut gimnastica de la 11 ani , iar la 20 ani a dat barna pe sarma, din arenele de circ din Romania, dar si de la Monte Carlo din Italia, Franta, Belgia si Spania. A fost prima gimnasta care a imbinat sansul cu acrobatia, prezentand totul printr-o tinuta impecabila si eleganta.

   Familia Budurusi a fost laureata marelui Festival de la Monte Carlo, premiata cu Oscar la Madrid si Argin la Paris.

  Cursul include pregatirea si perfectionarea in dans modern acrobatie si circ

Circul este o poveste ce ajuta copii sa se exprime, este o arta care atrage si valorizeaza orice copil catre descoperirea de sine si catre descoperirea lumii inconjuratoare.

  Te lasi cuprins de undele unei vraji specifice unei vraji ce contamineaza publicul ce admira lumea viu colorata si sclipitoare a acrobatilor ce isi etaleaza numerele de performanta sub baia de lumini a reflectoarelor si a valurilor de aplauze ale publicului.

 

Get Social Contact

 

Tel:+40 726 480 133

 

Budurusi  Floarea -Instructor Coregraf  Cursuri  Circ si acrobatie

 

floribudurusi@yahoo.com

 

Designed by Eduardmix